بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند
سرخط خبرها

برای اولین بار در جهان، توییت کردن با کمک ایمپلنت مغزی

  • کد خبر: ۹۳۵۸۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
برای اولین بار در جهان، توییت کردن با کمک ایمپلنت مغزی
شرکت استرالیایی Synchron که در حوزه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی در یک مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خود را مستقیما به توییت تبدیل کند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت استرالیایی Synchron که در حوزه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی در یک مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خود را مستقیما به توییت تبدیل کند.

همان طور که در این گزارش توضیح داده شده، این اولین باری است که فردی از طریق ایمپلنت مغزی می‌تواند به صورت مستقیم در شبکه‌های اجتماعی پیام خود را بنویسد که یک لحظه مهم و نمادین برای فناوری محسوب می‌شود، زیرا در آینده می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای افراد معلول ایجاد کند تا با دنیای اطراف خود در تماس باشند.

«فیلیپ اوکیف» که از ناتوانی پیشرفته ناشی از این اختلال رنج می‌برد، توییت خود را با نوشتن جمله «سلام دنیا! توییت کوتاه. پیشرفت تاریخی.» از طریق حساب «توماس اکسلی»، مدیر عامل Synchron به اشتراک گذاشت. او در توییت دیگری ادامه داد: «امیدوارم تا در ادامه این حوزه را برای مردم ایجاد کنم تا از طریق افکار خود توییت کنند.»

ALS که به عنوان بیماری لو گهریگ نیز شناخته می‌شود، باعث شده تا اوکیف ۶۲ ساله بخش زیادی از عملکرد حرکتی خود را از دست بدهد و به انجام کار‌های خود قادر نباشد. او در آوریل ۲۰۲۰ Stentrode BCI را دریافت کرد که یک آرایه الکترود کوچک نصب شده روی استنت است که از طریق ژوگولار در مغز کاشته می‌شود.

اوکیف در بیانیه‌ای گفت: وقتی برای اولین بار درباره این فناوری شنیدم، می‌دانستم که چقدر می‌تواند باعث استقلال من شود. این سیستم شگفت انگیز، مانند یادگیری دوچرخه سواری است. به تمرین نیاز دارد، اما وقتی به حرکت بیفتید، همه چیز طبیعی می‌شود.

اکنون فقط باید به این فکر کنم که قصد دارم در کدام قسمت رایانه خود کلیک کنم و از این طریق می‌توانم ایمیل بزنم، خرید کنم و اکنون از طریق توییتر به دنیا پیام بدهم.

استارتاپ فناوری عصبی در ماه ژوئیه موفق شده بود تا مجوز نظارتی FDA را برای شروع آزمایش این دستگاه روی داوطلبان دریافت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->